Fizetési Módok

Áruházunkban lehetőség PayPal-lal, Online internetes kártyás (Barion, SimplePay) és utánvét történő fizetésre.

Fizetés az áru átvételekor (utánvét)
Lehetőség van utólagos, bankkártyás fizetésre a FoxPost automatánál.
A FoxPost Házhozszállítás esetén fizethet utánvét készpénzzel vagy bankkártyával a Futárnál.
Az utánvétes fizetés esetén a megrendelését 3 munkanapon belül kiszállításra előkészítjük.
 
Fizetés PayPal használatával
PayPal használatával történő fizetés esetén a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása előtt előre kell kifizetnie.
A PayPal használatához először regisztrálnia kell a www.PayPal.com oldalon. PayPal regisztráció egyszerű és ingyenes. A regszitrációhoz válasszon egy PayPal fióktípust, Személyest, vagy Üzletit. A szolgáltató egy e-mailt küld Önnek, amellyel aktiválhatja a PayPal számláját. A PayPal fizetés előnye, hogy internetes vásárlásai során banki adatait nem kell harmadik felek részére ismételten megadnia.
Amint a PayPal számlánkra megérkezik a csomag ellenértéke, a rendelés “fizetve” állapotra vált és erről e-mail értesítést küldünk Önnek. A vételár számlánkon történő jóváírását követően 4 munkanapon belül megrendelését kiszállításra előkészítjük.
Online internetes kártyás fizetés - SimplePay
 
Online internetes kártyás fizetés - Barion
A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. Ha regisztráltál, letöltheted a Barion appot is, mely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat.
A Barion fizetés lépései:
Válaszd ki a kívánt terméket és helyezd a kosárba!
A Kasszánál válaszd ki a megfelelő szállítási módot.
A rendelés véglegesítésénél válaszd ki a Barion fizetési módot, majd kattints a “Megrendelés Véglegesítése" gombra!
Fizetés bankkártya adatok magadásával: Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.

Fizetés Barion tárcával:
Fizetés eltárolt bankkártyával
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.
Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezi bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).
 
 
 

Simple / Barion / PayPal regisztrált fiókokon keresztüli pénzküldéshez, kérjük, hogy az összeget a some.kft@gmail.com felhasználónak küldjék.