FOXPOST CSOMAG VISSZAKÜLDÉS
 
Ha csomagodat FoxPost csomagautomatába kérted, akkor az átvételtől számított 14 napig a webshop kondíciói szerint visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül, ingyenesen.
 
Csomag visszaküldése FOXRETURN-nel:

Egy egyszerű regisztrációt, majd belépést követően a csomagvisszaküldés menüpont alatt írd be az átvételi kódot, ezt követően add meg a szükséges adatokat (visszaküldés oka). Az adatok megadása után mi generálunk Neked egy kódot. Ezután keresd fel a legközelebbi csomagautomatánkat, amit a kapott kód segítségével ki tudsz nyitni, és behelyezheted a csomagot. Amennyiben fizetned kell, bankkártyád használatával egyenlítsd ki az összeget a POS terminálon keresztül.

A csomagvisszaküldés részletes leírását megtalálod ITT.

Fontos: A funkció kizárólag webshopból rendelt termékek visszaküldésére vonatkozik, magánszemélyek közötti csomagküldés esetén nem alkalmazható! Egyes webshopok az általánostól eltérő módon biztosíthatják a visszaküldést. Mindig tájékozódj az adott webshop áruvisszaküldéssel kapcsolatos szabályairól!

Eddig megszokott „nyitókódos” visszaküldés:
Sétálj el bármelyik FOXPOST automatához. Itt tudod megnézni a hozzád közeli automaták listáját

Az érintőképernyőn válaszd ki a „Csomagvisszaküldés” opciót. Használd a nyitókódot, amellyel a terméket eredetileg átvetted és tedd be a csomagot a rekeszbe, majd csukd be az ajtót. Részedről ennyi, a többiről mi gondoskodunk.

A csomagvisszaküldés részletes leírását megtalálod ITT.

 

GLS Csomag Visszaküldés

Kérjük, hogy jelezze számukra a visszaküldendő csomagot, és mi megrendeljük hozzá a GLS szállítást. A futár az Ön által megadott helyen és időpntban fel fogja veni a csomagot.