You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g

TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g
TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g
TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g
TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g
TSURURI Peel-Off Maszk Orra 55g
Vonalkód :
4515061083559
További adatok
Raktáron
6 665 Ft
Nagradni kupon: 267 Ft
Detalji
Csak vigye fel a maszkot és húzza le. A T-vonal (az orr és a szemöldök közötti rész) eltömődött pórusainak tisztítására! Távolítsa el a felgyülemlett szennyeződést egyszerűen a maszk lehúzásával.
Körülbelül 10 perces kezeléssel a pórusok hátsó részében lévő szennyeződések is eltávolíthatók! A természetes eredetű, szennyeződést abszorbeáló összetevők szorosan tapadnak a mitesszerekhez és szilárdan megragadják.
Pihentető, gyógynövényes gyógyfürdő illata van

 

Fő összetevők: Szennyeződés adszorpciós összetevő: marokkói gasur (marokkói láva agyag), finomszemcsés aktív szén, bentonit
Hidratáló összetevők: marokkói argánolaj (Argania spinosa magolaj), jojoba mag olaj, méz
Bőrkondicionáló összetevők: Hamamelis levél kivonat, Mentha levél kivonat

Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 55g
Összetevők: Water, Ethanol, Talc, Polyvinyl Alcohol, AMP-Acrylates/Diacetoneacrylamide Copolymer, Polyvinyl Acetate, Butylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Honey, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Purified Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Charcoal, PEG-75, Kaolin, Xanthan Gum, Glycerin, Silica, Dextrin, Bentonite, Moroccan Lava Clay, Fragrance, Titanium Oxide, Oron Oxide.

Hogyan kell használni:
Használja arcmosás után tiszta és száraz bőrön.
Nyomjon ki megfelelő mennyiséget a száraz ujjaira. Vékonyan és egyenletesen vigye fel azokra a területekre, ahol aggódik a pórusok miatt, mint például az orr, az áll, és a szemöldök között. Használjon annyit, hogy a bőrt befedje.
Körülbelül 10 perc múlva, amikor teljesen megszáradt, lassan húzza le. A szélétől kezdje. Az alulról felfelé történő lehúzás megkönnyíti a mitesszerek eltávolítását.
Használat után hidratálja a bőrét.
Ajánlott hetente egyszer vagy kétszer használni.

 

 

 

Podaci
brojcana stavka
4515061083559
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu