You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

TSUBAKI Premium Repair Hajpermet 220ml

TSUBAKI Premium Repair Hajpermet 220ml
TSUBAKI Premium Repair Hajpermet 220ml
Vonalkód :
4901872466344
További adatok
Nincs raktáron
6 155 Ft
Nincs raktáron
Nagradni kupon: 246 Ft
Detalji
Javítja a sérült hajat, hogy puha és fényes haja legyen. A fodrászszalonokban végzett kezelési technológiától inspirált innovatív technológia lehetővé teszi a szépségápolási összetevők teljes behatolását a hajba. A sérült haját a hajtövektől javítja. Friss, elegáns virágos gyümölcs illat.

 

Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 220ml
Összetevők: Water, Ethanol, Glycerin, Sodium Lactate, Steartrimonium Chloride, Hydroxyethyl Urea, Lactic acid, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Royal Jelly Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, PPG-20-Decyltetradeceth-10, Isopropyl Alcohol, EDTA -2Na, Ammonium Lactate, Butylene Glycol, Amodimethicone, Tocopherol, PPG-2-Deceth-12, Methylparaben, Phenoxyethanol, Fragrance.

 

Hogyan kell használni: Használat előtt távolítsa el a dugót és többször húzza meg a fogantyút amíg el nem kezdi fújni a hajpermetet. használható hajmosás (törülközővel áttörlés) után és száraz hajon is. Tartsa a flakont 5–10 cm-re hajtól, fújja le annyira, hogy nedves legyen. Formázza a haját majd szárítsa meg.
Podaci
brojcana stavka
4901872466344
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu