You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

HADA LABO Shirojyun Premium Whitening Hidratáló Arctonik 170ml utántöltő

HADA LABO Shirojyun Premium Whitening Hidratáló Arctonik 170ml utántöltő
HADA LABO Shirojyun Premium Whitening Hidratáló Arctonik 170ml utántöltő
Vonalkód :
4987241168460
További adatok
már csak 1 darab van raktáron
7 849 Ft
Nagradni kupon: 314 Ft
Detalji
Melyiket válassza? 
Száraz és Normál bőrre: HADA LABO Shirojyun Premium Whitening - Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
Zsíros és Kombinált bőrre. HADA LABO Shirojyun Premium Whitening - Hidratáló Arctonik 170ml

 

Gyógyhatású, a bőr tónusát világosító hidratáló arctonik. Zsíros és kombinált bőrre ajánljuk. Olyan, mint egy szépség esszencia, és különösen a hidratálásra és a világosításra összpontosít. Mélyen behatol az UV sugárzástól sérült bőr stratum corneumába, és megközelíti a melanocitákat, amelyek a foltok forrásai, így hidratált tiszta bőrt eredményez. Elnyomja a melanin termelést és megelőzi a foltok és szeplők kialakulását.
Fő összetevők:
Világosító hatás: fehér tranexámsav
Gyulladáscsökkentő hatóanyag: glicirrhizinsav,
bőrkondicionáló és hidratáló összetevő: C-vitamin származékok és E-vitamin,
Hidratáló összetevő: 2 féle hialuronsavat tartalmaz.

Enyhén savas (pH), hasonlóan az egészséges bőrhöz.  Illatanyag-, színezék-, ásványi olaj-, alkohol- (etanol)- és parabén mentes. Gyengéd a bőrhöz.

 

Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 170ml
Összetevők: Aktív hatóanyag: Tranexamic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate. Egyéb összetevők: Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Vitamin E, Butylene Glycol, Concentrated Glycerin, Diglycerin, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, PEG (30), PEG-8, Hydroxylated Soybean Phospholipid, Citric Anhydride, EDTA, Polyvinylpyrrolidone•Styrene Copolymer Emulsion, Polyoxyethylene Sorbitan Monolaurate (20E.O.), Phenoxyethanol.

 

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).
Podaci
brojcana stavka
4987241168460
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu