You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml

MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
Vonalkód :
4987241169689
Gyártási idő MFD :
2023.04.01
További adatok
Raktáron
7 169 Ft
Nagradni kupon: 287 Ft
Detalji
Melyiket válassza:
Normál és Száraz bőrre: MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Rich) 170ml
Kombinált és Zsíros Bőrre: MELANO CC Vitamin C Hidratáló Arctonik (Light) 170ml

Hidratáló arctonik normál és száraz bőrre.
Segíti szabályozni a melanin termelést, és sugárzóvá teszi a bőrt. A C-Vitamin származék világosítja a bőrt. A bőr fényesebb, a bőr tónusa egyenletes lesz. Javítja a napsütés okozta pigmentációs hibákat. Csökkenti a hiperpigmentációt, a sötét foltokat és szeplőket. Halványítja a pattanások okozta hegeket.
Vérkeringést segítő E-vitamin-származékot és gyulladáscsökkentő összetevőt is tartalmaz.

 

3-féle hidratáló összetevőt (Alpinia white, citrom kivonat, grapefruit kivonat) tartalmaz.
Kellemes citrus illata van.
Gyártási Hely: Japán
Nettó tömeg: 170ml
Összetevők: Aktív Hatóanyag: 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (mélyen behatoló C-Vitamin származék), Dipotassium Glycyrrhizate. Egyéb összetevők: Ascorbic acid (vitamin C), Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Alpinia Katsumadai Seed Extract (alpinia white), Butylene Glycol, Concentrated Glycerin, Dipropylene Glycol, PPG-6-Decyltetradeceth-12, Propylparaben, Sodium citrate hydrate, Citric acid anhydride, Xanthan Gum, EDTA, Fragrance.

 

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).
Podaci
brojcana stavka
4987241169689
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu