You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

MELANO CC Vitamin C Arctej 120ml utántöltő

MELANO CC Vitamin C Arctej 120ml utántöltő
MELANO CC Vitamin C Arctej 120ml utántöltő
Vonalkód :
4987241188840
Gyártási idő MFD :
2022.09.01.
További adatok
Raktáron
5 539 Ft
Nagradni kupon: 222 Ft
Detalji
Segíti szabályozni a melanin termelést, és sugárzóvá teszi a bőrt. A C-Vitamin származék világosítja a bőrt. A bőr fényesebb, a bőr tónusa egyenletes lesz. Javítja a napsütés okozta pigmentációs hibákat. Csökkenti a hiperpigmentációt, a sötét foltokat és szeplőket. Halványítja a pattanások okozta hegeket.
Vérkeringést segítő E-vitamin-származékot és gyulladáscsökkentő összetevőt is tartalmaz.

 

3-féle hidratáló összetevőt (Alpinia white, citrom kivonat, grapefruit kivonat) tartalmaz.
Kellemes citrus illata van.

 

Gyártási Hely: Japán
Nettó tömeg: 120ml
Összetevők: Aktív Hatóanyag: L-Ascorbic Acid-2-Glucoside (long-acting vitamin C derivative), Dipotassium Glycyrrhizinate. Egyéb összetevők: Ascorbic Acid (vitamin C), Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, lpinia Katsumadai Seed Extract (alpinia white), Concentrated Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Pentanediol, 3-Methyl-1,3-Butanediol, Glyceryl Tri(2-Ethylhexanoate), Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, POE Sorbitan Stearate, Polyoxyethylene Behenyl Ether, Liquid Paraffin, Dimethicone, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Behenyl Alcohol, Trisodium Citrate, Acrylic Acid•Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, EDTA, Hydroxyethylcellulose, Anhydrous Citric Acid, Water, Fragrance.

 

Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés arctejet osszon el az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe.

 

Podaci
brojcana stavka
4987241188840
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu