You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml

SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
SKIN1004 Hyalu-Cica First Ampoule 100ml
Vonalkód :
8809576261486
Minőségét megőrzi EXP :
2025.07.05.
További adatok
már csak 1 darab van raktáron
13 955 Ft
Nagradni kupon: 558 Ft
Detalji
Arcmosás után kell használni (a hidratáló arctonik előtt)

 

A hialuronsav és a Centella Asiatica erőteljes keveréke.
HYALU-CICA: Centella Asiatica kivonatot tartalmaz az érzékeny bőr megnyugtatásáért + 3 féle méretű hialuronsavat a hidratálásért. Tartsa bőrét fiatalon és ragyogóan ezzel a formulával, amely hosszan tartó hidratálást biztosít, amely egész nap kitart.

Főbb összetevők:
Hialuronsav: Emelje a hidratálást a következő szintre, mivel ez a szérum 5 rétegű hialuronsavat tartalmaz a hosszan tartó hidratálásért, amely megőrzi bőre egészségét és védelmét. Nagy/Közepes/Kis molekulájú hialuronsav a felszívódásért és a hosszan tartó hidratálásért.
Niacinamide: A szérum bőséges mennyiségű niacinamidot tartalmaz, így megvédheti bőrét a környezeti stressz hatásoktól és egyben gyógyíthatja is.
Ceramide: Hagyja, hogy bőre védve érezze magát a stresszt okozó tényezőktől az ebben az erőteljes hidratáló szérumban található ceramid segítségével. Erősítse meg a bőrt, hogy megakadályozza a párolgást a CERAMIDE BIOM-mal. A bőr pórusainál kisebb nano méretű ceramid gyorsan és mélyen felszívódik a bőrbe, így rugalmasságot biztosít és erősíti a bőr védőrétegét.
Adenosine: A szérum Niacinamidot és Adenozint tartalmaz a világosítás és a ránctalanítás érdekében, amelyek elősegítik a bőr ragyogását az egészségesebb bőr érdekében.

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract(92%), Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Water, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Glycereth-25 PCA Isostearate, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Sodium Hyaluronate(100.5PPM), Betula Platyphylla Japonica Juice, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Propanediol, Musa Sapientum (Banana) Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Prunus Domestica Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Cucumis Melo (melon) Fruit Extract, Solanum Melongena Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Glycerin, Anastatica Hierochuntica Extract, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Hyaluronic Acid(500PPB), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (500PPB), Portulaca Oleracea Extract, Artemisia Princeps Extract, Rhodiola Rosea Root Extract

Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Pár cseppnyi szérumot osszon el a az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe

 

Podaci
brojcana stavka
8809576261486
Misljenje

Nemam misljenje o proizvodu