Egyéb Márkák

You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

IPSA The Time R Aqua Hidratáló Arctonik 200ml

IPSA The Time R Aqua Hidratáló Arctonik 200ml
IPSA The Time R Aqua Hidratáló Arctonik 200ml
Vonalkód :
4931449432526
További adatok
Nincs raktáron
33 585 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 1 343 Ft
Részletek

Gyógyhatású hidratáló arctonik, amely hidratáló összetevőket tartalmazó réteget hoz létre a bőr felszínén, kiegyenlíti a bőr textúrájt, és megőrzi a bőr hidratáltságát.
Az IPSA egyedülálló hidratáló összetevője "Aqua Presenter III" mesterséges réteget hoz létre, amely megtartja a hidratáló összetevőket a bőr felszínén.
Ezenkívül nedvességgel tölti fel a bőrt. Így a bőr nem zsírosodik, a hatóanyagok pedig megakadályozzák a bőr érdességét és pattanások kialakulását.
Nem tartalmaz hozzáadott összetevőket.
Nem komedogén

 

Gyártási hely: Japán
Nettó tömeg: 200ml
Összetevők: Aktív hatóanyagok: Tranexamic Acid,  Dipotassium Glycyrrhizate Egyéb összetevők: Sodium Acetylated Hyaluronate, Potassium Ascorbyl Tocopheryl Phosphate, Paeonia Albiflora (White Peony) Flower Extract, Purified Water, Dipropylene Glycol, Concentrated Glycerin, Polyoxyethylene (14 ) Polyoxypropylene (7) Dimethyl Ether, Polyoxyethylene (17), Polyoxypropylene (4), Dimethyl Ether, Sorbitol Solution, EDTA-2Na, Citric Acid, Polyoxyethylene Polyoxypropylene Decyltetradecyl Ether, 2-Methacryloyloxyethylphosphorylcholine•Butylmethacrylate Copolymer Solution, 1,3-Butylene Glycol, Sodium Citrate, Sodium Metabisulfite, Rosa Canina Fruit Extract, Majorana Extract, Rubus Suavissimus (Raspberry) Leaf Extract, Phenoxyethanol.

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (7 layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a 7 réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön egy kevés tonikot egy vattalapra és törölje át vele az arcát, vagy egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a tonikot. Ismételje meg ezt a lépést 7x.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át tonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. A tonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).
Adatok
Cikkszám
4931449432526
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!