Egyéb Márkák

You can change the language and the currency by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

MIXSOON Bifida Esszencia 100ml

MIXSOON Bifida Esszencia 100ml
MIXSOON Bifida Esszencia 100ml
Vonalkód :
8809268158445
Minőségét megőrzi EXP :
2025.06.21.
További adatok
Raktáron
10 855 Ft
A vásárlás után járó pontok: 434 Ft
Részletek
Bifida fermentációs kivonatot tartalmaz. Segít megerősíteni a bőr védőrétegét, helyreállítani a sérült bőrt, a bpőr rugalmasságát és táplálja a bőrt.

 

Ajánlott: érzékeny és érdes bőrre, maszkviseléstől irritált bőrre, feszességét vesztett bőrre, fénytelen bőrre
Minden nap használható vizes esszencia. Könnyen keverhető és gyorsan beszívódik a bőrbe, ragacsosodás nélkül
Nem tartalmaz alkoholt és mesterséges illatanyagot.

 

Megbízható EWG zöld minőségű esszencia, amelyet szülés utáni gondozási központokba, arcápolókba és gyógyfürdőkbe is szállítanak. 
 

 

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: Water/Aqua, Butylene Glycol, Bifida Ferment Extract, Glycerin.

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

 

 


 


 


잠깐! 배송 및 충진시 안전상 문제로 인한 제품 내 공간이 있으나

용량에는 문제가 없으므로 안심하고 사용하셔도 됩니다.

 

 

 

....

 


 


 


 


 

 

 
Adatok
Cikkszám
8809268158445
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!