Egyéb Márkák

You can change the language and the currency by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

MIXSOON Galactomyces Ferment Esszencia 100ml

MIXSOON Galactomyces Ferment Esszencia 100ml
MIXSOON Galactomyces Ferment Esszencia 100ml
Vonalkód :
8809268158452
Minőségét megőrzi EXP :
2025.06.21.
További adatok
Raktáron
12 475 Ft
A vásárlás után járó pontok: 499 Ft
Részletek
A Mixsoon ragaszkodik a minimalizmushoz és a tiszta szépséghez. Eltávolítják a felesleges összetevőket, amelyek bőrkárosodást okozhatnak, és csak a nélkülözhetetlen összetevőket adják hozzá. 100%-ban Cruelty-Free

 

Segít csökkenteni a bőr elszíneződését, és élénkíti a bőr tónusát. Egyenetlen bőrtónusú, fénytelen bőrre, zsíros, látható pórusokkal rendelkező bőrre, táplálásra és nedvességre szoruló bőrre, rugalmasság és vitalitás nélküli bőrre ajánlott
Textúra: Vizes tonik, amely gyorsan felszívódik a bőrbe.

Nem tartalmaz alkoholt és mesterséges illatanyagot. Megbízható EWG zöld minőségű esszencia, amelyet szülés utáni gondozási központokba, arcápolókba és gyógyfürdőkbe is szállítanak
Vegán

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: Galactomyces Ferment Filtrate, Butylene Glycol

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik). 

 

Adatok
Cikkszám
8809268158452
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!