MIXSOON Heartleaf Single Esszencia 100ml

Raktáron
azonnal raktárról
MIXSOON Heartleaf Single Esszencia 100ml
8809732910302
10 825 Ft

Részletek
100% Houttuynia Cordata kivonat. Tápláló, de nem ragadós esszencia. A szívlevél kivonat előnyei: nyugtató, bőrvédő, hidratáló.

 

Ajánlott: gyulladásos és pattanásos bőrre, amely nyugtatást igényel. 

 

Nem tartalmaz alkoholt és mesterséges illatanyagot.
Megbízható EWG zöld minőségű esszencia, amelyet szülés utáni gondozási központokba, arcápolókba és gyógyfürdőkbe is szállítanak. 
Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: 100,000ppm Houttuynia Cordata

 

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

houttuynia cordata essence houttuynia cordata essence 
 


houttuynia cordata essence houttuynia cordata essence 


houttuynia cordata essence 


houttuynia cordata essence 


houttuynia cordata essence

 


 

 

Adatok
GYÁRTÓ
MIXSOON
Minőségét megőrzi EXP
2025. 06. 26.
Cikkszám
8809732910302
A vásárlás után járó pontok
433 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!