MIXSOON Mung Bean Seed Single Esszencia 100ml

Raktáron
hamarosan elfogy
MIXSOON Mung Bean Seed Single Esszencia 100ml
8809268158438
9 945 Ft
Részletek
A Mixsoon ragaszkodik a minimalizmushoz és a tiszta szépséghez. Eltávolítják a felesleges összetevőket, amelyek bőrkárosodást okozhatnak, és csak a nélkülözhetetlen összetevőket adnak hozzá. 100%-ban Cruelty mentes
100% Vigna Radiata mag kivonat. Kiváló nyugtató hatást biztosít az érzékeny bőr számára.
Hűsítő hatású az irritált bőr hőmérsékletének hűtésére.
Csökkenti a külső agresszorok által okozott bőrirritációt.
Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: 100% Vigna Radiata Seed Extract

 

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

 

Adatok
GYÁRTÓ
MIXSOON
Minőségét megőrzi EXP
2025. 10. 10.
Cikkszám
8809268158438
A vásárlás után járó pontok
398 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!