Egyéb Márkák

You can change the language by clicking on the globe icon    (upper right corner)  ↘️

MIXSOON Reishi Mushroom (Lingzhi gomba) Esszencia 100ml

MIXSOON Reishi Mushroom (Lingzhi gomba) Esszencia 100ml
MIXSOON Reishi Mushroom (Lingzhi gomba) Esszencia 100ml
Vonalkód :
8809268158476
Minőségét megőrzi EXP :
2026.04.24.
További adatok
Raktáron :  3 db
11 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 462 Ft
Részletek
100% Reishi (Lingzhi) gomba kivonat.
A Reishi gomba kivonat előnyei: hidratál és táplál. Ajánlott: stresszes és irritált bőrre, öregedő bőrre, vízhiányos, intenzív táplálást és hidratálást igénylő bőrre, gyulladásos, kipirosodott bőrre.
„Isten gyümölcseként” is ismert, tápanyagaival erősíti a bőr immunitását, védi a bőr egyensúlyát, és megelőzi a bőr károsodását.
Nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot.

 

Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 100ml
Összetevők: 100% Reishi Mushroom Extract

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).

 

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


잠깐! 배송 및 충진시 안전상 문제로 인한 제품 내 공간이 있으나

용량에는 문제가 없으므로 안심하고 사용하셔도 됩니다.

 

 

 

....

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
Cikkszám
8809268158476
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!